Localitati Sibiu
Sibiu
Turism Sibiu
Cautari Frecvente
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z
City break

 In continuare sunt prezentate conditiile in care S.C. Best Promo Group S.R.L. (denumita in continuare Best Promo) va pune la dispozitie serviciile in cadrul portalurior din reteaua  “Harti Romania”: www.hartaialomita.rou, www.harta-braila.ro, www.harta-buzau.ro, www.harta-bacau.ro, www.harta-iasi.ro, www.harta-suceava.ro, www.harta-galati.ro, www.harta-brasov.rowww.harta-arad.ro, www.hartamehedinti.ro, www.hartagorj.ro, www.hartabistritanasaud.ro, www.hartacarasseverin.ro, www.hartavalcea.ro, www.hartaalba.ro, www.hartamures.ro, www.hartailfov.ro, www.hartaharghita.ro, www.hartacovasna.ro, www.hartasalaj.ro, www.hartamaramures.ro, www.hartacluj.ro, www.hartabihor.ro, www.hartatimis.ro, www.hartahunedoara.ro, www.hartabotosani.ro, www.hartaneamt.ro, www.hartavaslui.ro, www.hartavrancea.ro, www.hartaolt.ro, www.hartateleorman.ro, www.hartaprahova.ro, www.hartadambovita.ro, www.hartaarges.ro, www.hartagiurgiu.ro, www.hartatulcea.ro, www.hartacalarasi.ro, www.romania-harta.ro, www.sibiu-harta.ro, www.constanta-harta.ro, www.bucuresti-harta.ro, www.harta-satumare.ro si alte noi portaluri. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Prin apasarea butonului "Accept" aflat la sfarsitul acestui material, acceptati conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, intre dumneavoastra si Best Promo. Daca nu doriti sa fiti angajati sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul portalului.

1. DESCRIEREA SERVICIULUI

Best Promo administreaza acest portal, care asigura utilizatorilor in acest moment o gama larga de resurse on-line. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul portalului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. Pentru a obtine acces la portal, si deci la serviciile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

2. OBLIGATII LA INREGISTRARE

Pentru a folosi serviciile oferite de portal, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului si 2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, BEST PROMO are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului.

3. POLITICA Best Promo DE PROTEJARE A INFORMATIILOR

Conform politicii de protejare a informatiilor a Best Promo, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

4. CONTINUT

Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, muzica, sunet, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in responsabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu Best Promo, sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de Best Promo. Best Promo nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis prin indermediul serviciilor din cadrul portalului si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Intelegeti ca prin folosirea portalului, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.

Sunteti de acord sa nu folositi portalul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:

1. incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator.

2. intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod.

3. pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al Best Promo, lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a portalului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie.

4. falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul portalului sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse (precum cele care nu au nici un link activ de pe o pagina din interiorul site-ului membrului respectiv)

5. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)

6. incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert.

7. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop

8. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii

9. intrerupe cursul normal al unei discutii sau sa actioneze intr-o alta maniera care sa afecteze capacitatea celorlalti membri de a conduce discutii sau de a se angaja in schimburi de informatii in timp real

10. interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la portal, sau sa incalce orice cerinte, proceduri, politici sau regulamente ale retelelor conectate la portal

11. incalca in mod intentionat sau nu orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege

12. colecta sau depozita date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor portalului

13. promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush".

14. folosi pagina personala sau directorul propriu ca loc de depozit pentru a incarca pagina plecand de la alt link decat cel existent in cadrul portalului, sau ca modalitate de intrare pe alt site personal, chair daca acesta se afla tot in cadrul portalului sau in alta parte

15. avea adrese multiple in cadrul portalului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema

16. se angaja in activitati comerciale fara a se inregistra in eventualele servicii dedicate, parte a portalului. Acest lucru include, dar nu se limiteaza la urmatoarele activitati:

� oferirea spre vanzare a oricaror produse sau servicii

� organizarea de concursuri sau tombole care cere orice tip de taxa de inscriere

5. CONTINUTUL retea “Harti Romania”

Best Promo detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor de portalurile “Harti Romania”: www.hartaialomita.rou, www.harta-braila.ro, www.harta-buzau.ro, www.harta-bacau.ro, www.harta-iasi.ro, www.harta-suceava.ro, www.harta-galati.ro, www.harta-brasov.rowww.harta-arad.ro, www.hartamehedinti.ro, www.hartagorj.ro, www.hartabistritanasaud.ro, www.hartacarasseverin.ro, www.hartavalcea.ro, www.hartaalba.ro, www.hartamures.ro, www.hartailfov.ro, www.hartaharghita.ro, www.hartacovasna.ro, www.hartasalaj.ro, www.hartamaramures.ro, www.hartacluj.ro, www.hartabihor.ro, www.hartatimis.ro, www.hartahunedoara.ro, www.hartabotosani.ro, www.hartaneamt.ro, www.hartavaslui.ro, www.hartavrancea.ro, www.hartaolt.ro, www.hartateleorman.ro, www.hartaprahova.ro, www.hartadambovita.ro, www.hartaarges.ro, www.hartagiurgiu.ro, www.hartatulcea.ro, www.hartacalarasi.ro, www.romania-harta.ro, www.sibiu-harta.ro, www.constanta-harta.ro, www.bucuresti-harta.ro, www.harta-satumare.ro si alte noi portaluri.  Trimitand continut pentru includerea in paginile personale de pe site-urile   “Harti Romania”: www.hartaialomita.rou, www.harta-braila.ro, www.harta-buzau.ro, www.harta-bacau.ro, www.harta-iasi.ro, www.harta-suceava.ro, www.harta-galati.ro, www.harta-brasov.rowww.harta-arad.ro, www.hartamehedinti.ro, www.hartagorj.ro, www.hartabistritanasaud.ro, www.hartacarasseverin.ro, www.hartavalcea.ro, www.hartaalba.ro, www.hartamures.ro, www.hartailfov.ro, www.hartaharghita.ro, www.hartacovasna.ro, www.hartasalaj.ro, www.hartamaramures.ro, www.hartacluj.ro, www.hartabihor.ro, www.hartatimis.ro, www.hartahunedoara.ro, www.hartabotosani.ro, www.hartaneamt.ro, www.hartavaslui.ro, www.hartavrancea.ro, www.hartaolt.ro, www.hartateleorman.ro, www.hartaprahova.ro, www.hartadambovita.ro, www.hartaarges.ro, www.hartagiurgiu.ro, www.hartatulcea.ro, www.hartacalarasi.ro, www.romania-harta.ro, www.sibiu-harta.ro, www.constanta-harta.ro, www.bucuresti-harta.ro, www.harta-satumare.ro si alte noi portaluri, dati Best Promo permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul informatiei personale, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii informatiilor pe care le-ati spus la dispozitie (poze/fotografii, comentarii etc...). Ati luat la cunostinta ca Best Promo nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar isi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de Best Promo, de a refuza sau sterge, dupa cum cred de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul portalurilor. Best Promo si orice alta persoana desemnata de Best Promo, au dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Regulile de Utilizare sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Sunteti de acord sa primiti informari referitoare la informatii despre  “Harti Romania”: www.hartaialomita.rou, www.harta-braila.ro, www.harta-buzau.ro, www.harta-bacau.ro, www.harta-iasi.ro, www.harta-suceava.ro, www.harta-galati.ro, www.harta-brasov.rowww.harta-arad.ro, www.hartamehedinti.ro, www.hartagorj.ro, www.hartabistritanasaud.ro, www.hartacarasseverin.ro, www.hartavalcea.ro, www.hartaalba.ro, www.hartamures.ro, www.hartailfov.ro, www.hartaharghita.ro, www.hartacovasna.ro, www.hartasalaj.ro, www.hartamaramures.ro, www.hartacluj.ro, www.hartabihor.ro, www.hartatimis.ro, www.hartahunedoara.ro, www.hartabotosani.ro, www.hartaneamt.ro, www.hartavaslui.ro, www.hartavrancea.ro, www.hartaolt.ro, www.hartateleorman.ro, www.hartaprahova.ro, www.hartadambovita.ro, www.hartaarges.ro, www.hartagiurgiu.ro, www.hartatulcea.ro, www.hartacalarasi.ro, www.romania-harta.ro, www.sibiu-harta.ro, www.constanta-harta.ro, www.bucuresti-harta.ro, www.harta-satumare.ro si alte noi portaluri si ale colaboratorilor sai, in cazul in care doriti ca aceste informari sa nu va mai fie transmise veti solicita restrictionarea acestora. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

6. DESPAGUBIRI

Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati Best Promo si toate filialele, partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita folosirii serviciilor portalului, conexiunii la portal, violarii Regulilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

7. INTERZICEREA REVANZARII SERVICIILOR

Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie de Best Promo prin intermediul portalurilor.

8. PRACTICI GENERALE PRIVIND UTILIZAREA SI STOCAREA

Ati luat la cunostinta ca Best Promo poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. Dimensiunea maxima a unui fisier ce intra in componenta unui site este comunicata in functie de politicile Best Promo si de evolutia tehnologiei. Daca nu accesati contul timp de 90 de zile acesta poate fi trecut in starea de cont suspendat. Contul suspendat va fi sters definitiv de pe server dupa 30 de zile de la suspendare, in cazul in care nu este reactivat.  Accesare a contului este considerat login-ul realizat cu succes folosind numele de cont si parola. Pe perioada suspendarii, toate mesajele trimise catre contul suspendat, vor fi returnate la expeditor, continand mentiunea "cont suspendat pentru inactivitate". Contul suspendat poate fi reactivat oricand dupa data suspendarii sale, urmand instructiunile de pe pagina ce se deschide in cazul accesarii unui astfel de cont.

9. MODIFICARI ALE SERVICIULUI

Best Promo isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca Best Promo nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul portalului.

10. INCETAREA COLABORARII

Sunteti de acord ca Best Promo, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale Best Promo de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca Best Promo considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Regulilor de Utilizare. Best Promo poate deasemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile portalurilor, conform oricarei reguli din Regulile de Utilizare, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Best Promo poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul portalurilor din reteaua  “Harti Tari”: www.hartaamerica.ro, www.hartaspania.ro, www.hartaolanda.ro, www.hartamalta.ro, www.hartaindia.ro, www.hartachina.ro, www.hartajaponia.ro, www.hartamalaezia.ro, www.hartathailanda.ro, www.hartaaustralia.ro, www.hartacaraibe.ro, www.hartaisrael.ro, www.hartaegipt.ro, www.hartabrazilia.ro, www.hartatunisia.ro, www.hartamexic.ro, www.hartaanglia.ro, www.hartaaustria.ro, www.hartaportugalia.ro, www.hartacroatia.ro, www.hartacehia.ro, www.hartaungaria.ro, www.hartagermania.ro, www.hartafranta.ro, www.hartaitalia.ro, www.hartacipru.ro, www.hartabulgaria.ro, www.hartagrecia.ro, www.hartaturcia.ro si alte noi portaluri si toate informatiile in legatura cu acesta si fisierele din contul personal si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere sau la serviciile portalului. Mai mult, sunteti de acord ca Best Promo nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalurilor.

11. PUBLICITATE SI PROMOTII

Best Promo ruleaza campanii publicitare si promotii pe site-urile personale din cadrul portalurilor. O data cu crearea contului, acordati Best Promo dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre Best Promo pe site-urile personale poate fi schimbat de catre Best Promo la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul portalurilor, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de campanii. Sunteti de acord ca Best Promo nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale portalurilor. Best Promo isi rezerva dreptul de oferi utilizatorilor sai posibilitatea de a se abona la serviciile altor site-uri lansate de Best Promo sau in care Best Promo este partener. De asemenea, Best Promo  isi rezerva si dreptul de a-i abona pe acestia in mod direct, in ambele cazuri existand posibilitatea de a se dezabona oricand de la acele servicii, datele lor de contact urmand a fi sterse din bazele de date aferente.

12. LEGATURI

Best Promo poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Best Promo nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca compania Best Promo nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Best Promo nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

13. DREPTURI DE PROPRIETATE ALE BEST PROMO

Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca portalul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale ("programe") contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul portalului este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau pe programele folosite in cadrul portalului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de Best Promo sau de companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul portalului. Sunteti de acord sa nu accesati serviciile prin nici un alt mijloc decat prin interfata pusa la dispozitie de Best Promo pentru a fi folosita in accesarea portalului si a paginilor ce le contine.

14. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

1. utilizarea serviciilor portalului se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". Best Promo se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

2. Best Promo nu ofera nici o garantie ca: (i) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra, (ii)serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, (iii) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea portalului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere, (iv) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul portalului, va satisface toate cerintele, si (v) orice eroare de program va fi corectata.

3. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Best Promo se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati portalul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

4. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la Best Promo sau de la sau prin intermediul serviciilor noastre, va crea o garantie care nu este stipulata expres in Regulile de Utilizare.

15. LIMITARI ALE RASPUNDERII

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Best Promo nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Best Promo a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (i) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor portalului; (ii) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe portalul www.bestturism.ro (www.besttourism.ro) ; (iii) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra; (iv) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor portalului; sau (v) orice alta problema legata de serviciile site-urilor.

16. EXCLUDERI SI LIMITARI

Unele sisteme juridice nu permit excluderea unor anume garantii sau limitari sau excluderea de raspundere in cazul unor distrugeri accidentale sau prin imprudenta. In concordanta cu acest lucru, unele din limitarile de la punctele 14 si 15 pot sa nu fie aplicabile unor anumiti utilizatori ai portalurilor.

17. MENTIUNI SPECIALE PENTRU SERVICIILE LEGATE DE CHESTIUNI FINANCIARE

Daca intentionati sa creati sau sa luati parte la un anume serviciu, primiti sau cereti orice stiri, mesaje sau alte informatii de la   “Harti Romania”: www.hartaialomita.rou, www.harta-braila.ro, www.harta-buzau.ro, www.harta-bacau.ro, www.harta-iasi.ro, www.harta-suceava.ro, www.harta-galati.ro, www.harta-brasov.rowww.harta-arad.ro, www.hartamehedinti.ro, www.hartagorj.ro, www.hartabistritanasaud.ro, www.hartacarasseverin.ro, www.hartavalcea.ro, www.hartaalba.ro, www.hartamures.ro, www.hartailfov.ro, www.hartaharghita.ro, www.hartacovasna.ro, www.hartasalaj.ro, www.hartamaramures.ro, www.hartacluj.ro, www.hartabihor.ro, www.hartatimis.ro, www.hartahunedoara.ro, www.hartabotosani.ro, www.hartaneamt.ro, www.hartavaslui.ro, www.hartavrancea.ro, www.hartaolt.ro, www.hartateleorman.ro, www.hartaprahova.ro, www.hartadambovita.ro, www.hartaarges.ro, www.hartagiurgiu.ro, www.hartatulcea.ro, www.hartacalarasi.ro, www.romania-harta.ro, www.sibiu-harta.ro, www.constanta-harta.ro, www.bucuresti-harta.ro, www.harta-satumare.ro si alte noi portaluri privitor la companii, cursuri ale actiunilor, investitiilor sau alte asemenea servicii, va rugam sa recititi paragrafele 14 si 15. Ele se aplica in mod special in cazul dumneavoastra. In plus, pentru acest tip de informatii se aplica regula "Investitorul e cel care trebuie sa-si ia precautii". Serviciile sunt furnizate doar cu scop informativ, si nici un continut inclus in servicii nu are scopuri comerciale sau investitionale. Best Promo nu va fi trasa la raspundere sau vinovata de exactitatea, utilitatea sau disponibilitatea oricaror informatii transmise prin intermediul portalului, si nu va fi responsabila de raspunzatoare de nici o decizie comerciala sau investitionala luata pe baza unor astfel de informatii.

18. INSTIINTARI

Instiintarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita. Portalul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

19. DREPTURI DE PROPRIETATE

Best Promo respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru. In cazul in care se constata incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne informati imediat pentru  solutiona respectiva incalcare dovedita.

20. INFORMATII GENERALE

Regulile de Utilizare constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si Best Promo si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor portalurilor “Harti Romania”, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Best Promo sau “Harti Romania” (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulilor de Utilizare). Puteti de asemenea fi supusi unui alt set de Reguli de Utilizare care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii Best Promo sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulile de Utilizare si relatile dintre utilizatori si Best Promo vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania. Insuccesul Best Promo de a aplica sau apara una din prevederile obligatiile sau drepturile stipulate in Regulile de Utilizare nu constituie o renuntare la acest tip de drept sau obligatie. Daca orice prevedere a Regulilor de Utilizare e gasita de un tribunal cu competenta in acest domeniu ca invalida, partile sunt de acord, cu toate acestea, ca tribunalul ar trebui sa ia in considerare vointa partilor exprimata prin intermediul acelei prevederi, si celelalte prevederi ale Regulilor de Utilizare raman in vigoare. Sunteti de acord ca indiferent ce lege sau statut stipuleaza contrariul, orice cerere sau pretentie care apare din, sau in legatura cu folosirea serviciilor portalului sau Regulilor de Utilizare trebuie dusa la indeplinire intr-un an de la emiterea sau formularea ei, sau dupa aceasta perioada, indeplinirea ei va fi prescrisa. Titlurile paragrafelor din aceste Reguli de Utilizare sunt doar pentru o intelegere mai buna a lor si nu au efect contractual sau legal.

21. INCALCARI

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor Reguli de Utilizare la urmatoarea adresa: sugestii-at-besttourism.ro. Pentru orice intrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la  sugestii-at-besttourism.ro.

Cauta in Sibiu
Bilete avion  • Bilete low cost
Atractii si zone de interes
Banci
BRD
BCR
Banca Comerciala Romana
C.E.C.
C.E.C.
Banceu
Casa De Economii Si Consemnatiuni Sucursala Talmaciu
Lista strazi
#ab
cde
fgh
ijk
lmn
opq
rst
Benzinarii
Petrom Bucuresti Sa
Petrom Bucuresti Sa
Farmacii
FARMACIA 57
MADOFARM S.R.L.
RIDALLI S.R.L.
FARMACIA 55
FLORI FARM S.R.L.
Dia Farm S.R.L.
Farmacia Caritas Srl
Telefoane utile
Politie
Jandarmeria
Salvarea
Inspectoratul De Politie Al Judetului Sibiu Postul De Politie
Gari
Statia C.F.R. Avrig
Statia C.F.R. Sibiu
Statia C.F.R. Copsa Mica
Statia C.F.R. Medias

Ghid
Informaţii generale

Aşezare
Īn centrul Romāniei, īn sudul Transilvaniei, axat īn principal pe bazinul Oltului, īn interiorul arcuirii largi a Munţilor Făgăraş şi Cibin.

Vecini
La nord: Judeţul Mureş, la est: Judeţul Braşov, la sud: Judeţele Argeş şi Vālcea, la vest: Judeţul Alba.

Suprafaţă
5.432 km2 (respectiv 2,3% din teritoriul ţării).

Populaţie
500.000 locuitori.

Oraşe
Sibiu, reşedinţă de judeţ, cu 170.000 locuitori, la 272 km de Bucureşti, important centru industrial, comercial, cultural, turistic, păstrează şi azi amprenta de burg medieval, cu neasemuite comori ale istoriei .. citeste mai mult